GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου στο Μαξίμου - Τι συζητήθηκε

Με τον τομεάρχη Άμυνας και Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός. Σύμφ...

Με τον τομεάρχη Άμυνας και Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τα αναφέρονται στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τις τρέχουσες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, αλλά και για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

«Η πόρτα του Μαξίμου είναι ανοιχτή πάντα, σε όσους μου ζητάνε ουσιαστική ενημέρωση για τα εθνικά μας θέματα», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, εστίασε στην ανάγκη να υπάρξει εθνική συναίνεση.

«Η εξωτερική πολιτική, και ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, απαιτεί πάντα επαγρύπνηση, εγρήγορση, υπευθυνότητα και καθαρές φωνές διεθνώς. Όπως ξέρετε, έχω πει ότι συνεχίζω τις δικές μου επαφές σε διεθνές επίπεδο και λόγω των καθηκόντων μου ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αλλά και άλλων διεθνών καθηκόντων. Και θεωρώ όχι απλώς απαραίτητη αλλά και φυσιολογική τη σωστή ενημέρωση και συνεννόηση και με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και με την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Μητσοτάκη, διότι εάν υπάρχει η δυνατότητα η χώρα μας να έχει επιτυχίες, να προχωρήσει μπροστά χρειάζεται όσο γίνεται περισσότερο η εθνική συνεννόηση, η εθνική γραμμή. Και πιστεύω ότι είναι το καθήκον μας όλοι αυτό να υπηρετήσουμε», υπογράμμισε ο ο κ. Παπανδρέου.

Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ εάν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί υπό τις παρούσες συνθήκες να υπάρξει εθνική συνεννόηση είπε «αυτό επιδιώκουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση