GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και συλλήψεις στον ΧΥΤΑ Αιγείρας - Κάτοικοι εμπόδισαν απορριματοφόρα να αδειάσουν σκουπίδια

Νέα επεισόδια με τρεις συλλήψεις κατοίκων που παρεμπόδισαν απορριμματοφόρο να αδειάσει τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, σημειώθηκαν σήμερα ...

Νέα επεισόδια με τρεις συλλήψεις κατοίκων που παρεμπόδισαν απορριμματοφόρο να αδειάσει τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, σημειώθηκαν σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 62 και 56 ετών και μια γυναίκα 59 ετών, οι οποίοι έκλεισαν την είσοδο με τη φυσική τους παρουσία, προκειμένου να μη γίνει εναπόθεση απορριμμάτων.

Η ένταση κλιμακώθηκε για άλλη μια φορά με φόντο τον ΧΥΤΑ Αιγείρας, μεταξύ της δημοτικής αρχής και των μελών της Επιτροπής Αγώνα. Ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Θανάσης Παναγόπουλος δηλώνει αποφασιστικά "μέχρι εδώ" με ανακοίνωσή του, όπου καταγγέλλει "μια ομάδα πολιτών που διασύρει τον Δήμο με αρνητική δημοσιότητα και παίζει με την υγεία των δημοτών και την τοπική οικονομία".

Όσον αφορά στο μέλος της Επιτροπής Αγώνα κ. Τριαντάφυλλο Οικονόμου που κρατείτο μέχρι αργά χθες το βράδυ γιατί επίσης παρεμπόδισε τη διέλευση απορριμματοφόρου στον ΧΥΤΑ Αιγείρας χθες το πρωί (και αφού ιδιωτικό φορτηγό είχε ήδη εναποθέσει περίπου 5 τόνους απορριμμάτων χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους κατοίκους), το βράδυ μεταφέρθηκε λόγω αδιαθεσίας του στο Νοσοκομείο Αιγίου και νωρίς το πρωί έγινε η μεταγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, για να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου Αιγιαλείας αναφέρει τα εξής:

«Μέχρι εδώ. Στο Δήμο μας δεν υπάρχει χώρος για τραμπουκισμούς και τρομοκρατία που προσπάθησε να φέρει ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ομάδα πολιτών από την Αιγείρα. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν και να επιδιώκουν είναι να παρεμποδίζουν την παραγωγή του Δημοτικού έργου και να ταλαιπωρούν με τη μέχρι σήμερα τακτική τους, το σύνολο των συμπολιτών μας.

Οι ίδιοι αυτοί πολίτες μέσα από το μπάχαλο που συνεχώς επιδιώκουν να δημιουργούν, καταργώντας για άλλη μια φορά κάθε μορφή διαλόγου και συναίνεσης, από χθές κατάφεραν να διασύρουν πάλι τον Δήμο μας μέσα από την αρνητική δημοσιότητα που εδώ και μήνες επιζητούν για προσωπικούς και πολιτικούς σκοπούς απεγνωσμένα , εις βάρος- και πρωτίστως- της υγείας αλλά και της οικονομίας της τοπικής κοινωνίας μας, πλήττοντας και τραυματίζοντας καθημερινά την εικόνα της περιοχής μας.

Από τούδε και στο εξής όλοι αυτοί θα στέκουν υπόλογοι των πράξεών τους όχι μόνο στο σύνολο της κοινωνίας αλλά και απέναντι των συνεπειών του νόμου με τον οποίο έρχονται αντιμέτωποι και ο οποίος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, σε όλα τα επίπεδα. Και σε αυτό θα μας βρουν ανυποχώρητους και αποφασισμένους».

Πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση