GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες δηλώσεις του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έχω μιλήσει μαζί της - Μπορεί να την παραδώσει η μητέρα της

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζει ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη του, μετά από την ακύρωση της συμμετοχής του στο γάμο και ...

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζει ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη του, μετά από την ακύρωση της συμμετοχής του στο γάμο και τονίζει ότι παίρνει φάρμακα για να αντιμετωπίσει πόνους, μετά την καρδιακή προσβολή που έπαθε.

Ο Thomas Markle δήλωσε στο ΤΜΖ ότι έπαθε καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες και μετά την αποκάλυψη της ιστορίας των φωτογραφιών που είχε συνεννοηθεί με τον παπαράτσι, η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί.

Ο 73χρονος θέλει να αποφύγει να ντροπιάσει την κόρη του και είπε στο ΤΜΖ ότι η μητέρα της θα ήταν μια καλή επιλογή για να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι.

Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι πληγωμένη και θα προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση του πατέρα της με τη βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, αλλά ο πατέρας της δήλωσε πως δεν έχουν μιλήσει ακόμα.

Στη συνέντευξη αυτή έκανε λόγο για άγχος που προκαλείται από τις επιθέσεις της ετεροθαλούς αδελφής της Μέγκαν, Σαμάνθα, προς τη διάσημη ηθοποιό και υποστήριξε ότι αυτή ευθύνεται για τις "στημένες" φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση