GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πνίγηκε από τις πλημμύρες η Άγκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανής πλημμύρα έπληξε την Άγκυρα το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ανθρώπων. Πάνω από ε...

Πρωτοφανής πλημμύρα έπληξε την Άγκυρα το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ανθρώπων.

Πάνω από είκοσι επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές, ενώ τα οχήματα που καταστράφηκαν, παρασυρόμενα από τα ορμητικά νερά, ξεπέρασαν τα 150. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, υπήρξαν οδηγοί, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ο Δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έκανε λόγο για καταστροφή που συμβαίνει μία φορά στα 500 χρόνια. Όπως δήλωσε ο Μουσταφά Τουνά, «είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά σε περιοχή της Άγκυρας. Μόνη μας παρηγοριά είναι πως δεν χάθηκαν ζωές. Οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες».

«Ήταν μια βροχή πέραν των προβλέψεων της Μετεωρολογικής υπηρεσίας. Έβρεξε στην Άγκυρα και η καταστροφή έγινε σε αυτή την περιοχή», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαν να υπάρξουν μέτρα. Όταν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συμβαίνει μια τέτοια καταστροφή, τι μπορεί να γίνει; Δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα λήψης μέτρων. Είναι μια καταστροφή που συμβαίνει πολύ σπάνια». Οι βροχές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν στην Άγκυρα για τις επόμενες τρεις μέρες.

Πηγή: ant1news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση