GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πέραμα

Ενώπιον του Αυτοφώρου για να δικαστούν θα βρεθούν την Δευτέρα οι 9 συλληφθέντες για τα επεισόδια "με σιδηρολοστούς" στο ...

Ενώπιον του Αυτοφώρου για να δικαστούν θα βρεθούν την Δευτέρα οι 9 συλληφθέντες για τα επεισόδια "με σιδηρολοστούς" στο Πέραμα.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, στα Δικαστήρια Πειραιά, όπου απολογήθηκαν 3 φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής και 6 μέλη της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού.

Κατά την αποχώρηση τους, συνοδεία των αστυνομικών, καθώς παραμένουν κρατούμενοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο, υπήρξαν αποδοκιμασίες από συγκεντρεωμένα μέλη της ΟΡΜΑ κατά των 3 φερόμενων ως μελών της Χρυσής Αυγής.

Όπως καταγγέλλει η ΟΡΜΑ, η επίθεση έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Πέραμα, όπου μέλη της που μοίραζαν φυλλάδια «έπεσαν σε ενέδρα» και δέχθηκαν επίθεση με σιδηρολοστούς από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλουν.

Η ΟΡΜΑ αναφέρει πως η επίθεση αποκρούστηκε, ενώ καταγγέλλει πως οι επιτιθέμενοι κλείστηκαν στα γραφεία με μια διμοιρία ΜΑΤ να τους προστατεύει.

Στον αντίποδα, τα φερόμενα ως μέλη της Χρυσής Αυγής κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από τους ανθρώπους της ΟΡΜΑ που μοίραζαν φυλλάδια.

Οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να υποβάλουν μηνύσεις, ώστε να κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου.

Συνολικά έγιναν 22 προσαγωγές. Μετά από αλληλομηνύσεις συνελήφθησαν εννέα από τους προσαχθέντες, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση