GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Εκτωρα Κουφοντίνα που άναψε φωτιές...

George Agiomyrgianakis Ο Εκτωρ Κουφοντινας μας απειλεί με το κονσερβοκούτι αλλά δεν ξέρει πως αυτα τα καινούργια δεν κόβουν καλά !! ...


George Agiomyrgianakis
Ο Εκτωρ Κουφοντινας μας απειλεί με το κονσερβοκούτι αλλά δεν ξέρει πως αυτα τα καινούργια δεν κόβουν καλά !!
Βάγιας Κατσός
Μην ξεχνάτε.

George Athanasios Tsoukaladakis
Ένα πράγμα που μου αρέσει πολύ σε ερασιτεχνικό επίπεδο είναι να μελετάω αριστερά προφίλ και να κρατάω κάποιου είδους στατιστικά.
Έτσι μπήκα στο προφίλ του Εκτώρα Κουφοντίνα και κοίταξα προσεκτικά και τα 600 laik που είχε πάρει για την φωτογραφία με το κονσερβοκούτι. Τι ήταν αυτά και από ποιους.
Δυστυχώς τα ευρήματα ήταν εξόχως ανησυχητικά. Θα σας πω μόνο πως έχει πάνω από πέντε laik από ανθρώπους που ασχολούνται με την εκπαίδευση, καθηγητές δηλαδή αλλά και γονείς, η μία μάλιστα είναι στην Κρήτη και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Ηρακλείου.
Πάνω από οκτώ laik από δημοσιογράφους, εκ των οποίων τρία τέσσερα από δημοσιογράφους που εργάζονται στο σταθμό του σύριζα, το <<κόκκινο>> αλλά και από δημοσιογράφους των παραπολιτικών και του πρώτου θέματος.
Άπειροι δημόσιοι υπάλληλοι! Επαναστάτες από τη μία αλλά στην ασφάλεια του δημοσίου από την άλλη και πολλοί συνταξιούχοι του Δημοσίου.
Υπάρχουν όμως και μέλη διάφορων παραβατικών και περιθωριακών ομάδων όπως αντισισπιστών κτλ.
Ένα κοινό; Το 95% όλων αυτών είναι πρόσωπα γεμάτα μίσος με όσους έχουν διαφορετικές αντιλήψεις.
Mερικοί έχουν πολλούς κοινούς φίλους από τους λεγόμενους fileleft με μέλη της δράσης και γενικά του λεγόμενου χώρου των <<δικαιωματιστών>>
Δυστυχώς υπάρχουν και άτομα υπεράνω υποψίας που έχουμε στις φιλικές επαφές μας, μπείτε και ψάξτε το.
Η κοινωνία μας νοσεί βαριά.
Bonus Οι μισοί περίπου έχουν Παλαιστινιακές σημαίες στα προφίλ τους. Τόσο τους κόβει.
Περιττό να σημειώσω πως μπλοκαρίστηκαν και οι εξακόσιοι.

Βασίλης Δασκαλόπουλος
Ειναι το προνηπιακο για 17Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση