GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΚΑΝΕ! ΑΥΤΟΣ είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο...

Στα δικαστήρια Ορεστιάδας, προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα, προσήχθη ο Τούρκος που συνελήφθη χθες, όταν πέρασε παράνομα στην Ε...

Στα δικαστήρια Ορεστιάδας, προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα, προσήχθη ο Τούρκος που συνελήφθη χθες, όταν πέρασε παράνομα στην Ελλάδα. O συλληφθείς, πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα πρωτοδικών  για να  ξεκινήσει η δίκη του, την οποία, όπως αναφέρει το thrakinea, θα παρακολουθήσει και ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής.
Ο άνδρας, που πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα επιβαίνοντας σε εκσκαφέα, φέρεται να είναι εργαζόμενος σε έργα αποκατάστασης και ανακαίνισης του δικτύου ύδρευσης στην Τουρκία.

1 σχόλιο

  1. Αούα Αούα!!

    Σε περίπτωση που είναι Υπάλληλους Δήμου (εφόσον ελεγχεί από τα Κυπατζίδικα Σαΐνια) το ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΜΜΕ-ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ!!!

    Σε περίπτωση που είναι Υπάλληλος του Τουρκικού Στρατού (εφόσον ελέγχει από τα Κυπατζίδικα Σαΐνια) Τον ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ-ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ!!!

    Σε περίπτωση που Είναι Συνάδελφος Κυπατζής των Δικών μας Κυμπατζίδων ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΜΜΕ!!!


    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ/ΜΕΜΕΤΙΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΥΙΜΠΑΡΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση