GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΝΔΑΛΟΙ αντισημίτες βεβήλωσαν εβραϊκούς τάφους στη Νίκαια!

Στόχος αντισημιτών βανδάλων έγιναν τάφοι της Εβραϊκής Κοινότητας στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια. Οι δράστες έσπασαν τις επιτύμβ...

Στόχος αντισημιτών βανδάλων έγιναν τάφοι της Εβραϊκής Κοινότητας στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια. Οι δράστες έσπασαν τις επιτύμβιες στήλες σε τουλάχιστον τρεις τάφους στο τμήμα του νεκροταφείου όπου έχουν ταφεί μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας.
Οι βανδαλισμοί έγιναν αντιληπτοί το πρωί της Παρασκευής από τον φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν σπάσει τις επιτύμβιες στήλες χωρίς να χρησιμοποιήσουν σφυριά ή άλλα αντικείμενα αλλά με τα πόδια τους. Τις κλώτσησαν με αποτέλεσμα να σπάσουν από την πτώση τους στο τσιμέντο.
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής επιχειρώντας να εντοπίσουν τις κινήσεις υπόπτων και κυρίως το μεταφορικό μέσο με το οποίο έφθασαν και διέφυγαν από το νεκροταφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση