GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρα... στέψης για την ΑΕΚ

Ώρα... μεγάλου τελικού για την ΑΕΚ. Η Ένωση, δύο μέρες μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Μούρθια (77-75) θέλει να σηκώσει το βαρύτ...

Ώρα... μεγάλου τελικού για την ΑΕΚ. Η Ένωση, δύο μέρες μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Μούρθια (77-75) θέλει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, μπροστά στον κόσμο της, κόντρα στην Μονακό (20:30) του Ζβέζνταν Μίτροβιτς στον μεγάλο τελικού του Final Four.

Η νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα έχει ανεβάσει στα... ύψη την ψυχολογία όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς το μόνο που σκέφτονται άπαντες είναι το πώς η Ένωση θα φτάσει σε μία ακόμα σπουδαία νίκη. Το ευχάριστο, μάλιστα, για τον Ντράγκαν Σάκοτα, είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με όλα τα.. όπλα της στον τελικό.

Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό έρχεται με... φόρα από τον ημιτελικό κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς και τους συνεργάτες του να έχουν εστιάσει στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών τους. Ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην προπόνηση του Σαββάτου, με την Μονακό να παρατάσσεται χωρίς απουσίες στον τελικό!

Ο κόσμος, από την δική του πλευρά, αναμένεται να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού κάνουν... φτερά, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται ακόμα πιο «καυτή» ατμόσφαιρα, σε σχέση με τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Η ημέρα θα ανοίξει με τον μικρό τελικό του Final Four, στον οποίο η Λούντβιγκσμπουργκ θα αντιμετωπίσει την Μούρθια (17:30), με έπαθλο την τρίτη θέση της κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση