GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψωμιάδης για την επίθεση σε βάρος του Μπουτάρη: Εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη...

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "είμαι κατά της βίας και κατά της χειροδικίας, εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή".

"Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχίζει και βιάζει τη Δημοκρατία. Δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι είμαι κατά της βίας, κατά της χειροδικίας. Τον πολιτικό μου αντίπαλο τον θέλω όρθιο και όρθιο θέλω να τον αντιμετωπίζω" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Epsilon.

"Εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή. Την ώρα που εγώ έδινα συνέντευξη, άκουσα κάποια γιουχαΐσματα πίσω μου, γυρνάω και βλέπω ότι μπαίνει ο κ. δήμαρχος. Την ώρα που περνάει του λέω χαϊδευτικά και μεταφορικά αυτά που του είπα. Τον είπα 'χολέρα' και 'πολιτικό τραβέλι', αυτά τα δύο είναι μεταφορικά. Η μεν χολέρα είναι μεταδοτική ασθένεια, μεταδίδει πράγματα τα οποία δεν αρμόζουν στην ελληνική κοινωνία και το 'τραβέλι' μεταμφιέζεται, ο κ. δήμαρχος μία είναι από εδώ, μία είναι από εκεί. Από εκεί που ήμουν μακριά, εμπόδισα μία ομάδα νέων παιδιών που ήθελαν να πλησιάσουν τον κ. δήμαρχο, αλλά και εάν είχα εικόνα ότι ο κ. δήμαρχος τις έτρωγε από δύο - τρία παιδάκια ειλικρινά θα έμπαινα και θα τους εμπόδιζα και θα βοηθούσα τον κ. δήμαρχο. Δεν συμμετείχα και δεν ήμουν δίπλα στον δήμαρχο" ανέφερε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και σημείωσε:

"Ο Ψωμιάδης πουλάει, ο Ψωμιάδης ενοχλεί το σύστημα. Διότι ότι λέει ο Ψωμιάδης είναι φασισμός και ότι λέει ο κ. δήμαρχος είναι Δημοκρατία, να τη βράσω τέτοια Δημοκρατία... Στην εκδήλωση, δίπλα στον κ. Μπουτάρη ήταν και δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί γιατί δεν μπήκαν μπροστά να εμποδίσουν την επίθεση; Μακριά από τη βία όσον αφορά τον Ψωμιάδη".

"Με αυτά που κάνει ο δήμαρχος είναι θέμα ημερών εάν θα αποφασίσω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης" ανέφερε ο κ. Ψωμίαδης.

Δείτε το βίντεο από το Epsilon:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση