GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τελευταία νέα, από τον Νίκο Μαστοράκη...

Nico Mastorakis ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ... να σας πω εγω τα τελευταια νεα. Λοιπον: ** Το Σκοπιανο που (λεμε τωρα) τελειωνε...

Nico Mastorakis
ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...
... να σας πω εγω τα τελευταια νεα. Λοιπον:
** Το Σκοπιανο που (λεμε τωρα) τελειωνει, μπουρδες ηταν και μπουρδες θα ειναι. Ο,τι ονομα και να συμφωνησουν, οι Σκοπιανοι τη χωρα τους θα τη λενε Μακεδονια. Δεκαετιες τωρα "Μακεδονες" τους λενε ολοι, ακομη και η Μερκελ προσφατα. Το αλισιβερισι ειναι για να κατεβαινουν οι ταλαιπωροι στα συλλαλητηρια και ο Τσιπρας θα ξεπουλησει οπως να'ναι για να εχει να καμωνεται στους προεκλογικους του λογους.
** Απεργια πεινας και πειναει ο Κουφοντινας. Δεν του δινουν αδεια κι εκεινος πεισμωσε και δεν τρωει. Η Ελλας αγωνια, το ιδιο και οι συντροφοι Συριζαιοι, Ρουβικωνες, αναρχικοι και κρυφοι θαυμαστες της 17Ν.
** Η Επιτροπη Κεφαλαιαγορας καταθετει μηνυση κατα της Folli Follie. Δεν ηταν, λεει, μονο τα κοσμηματα faux, ηταν και τα κεφαλαια της!
** Ο ταχυδρομος πεθανε (στη Ζακυνθο) και ο γιος ομολογησε.
** Η Βαλκανικη Εκθεση Μπαφου, ανοιγει πυλες σε χασιχληδες και μη, την Παρασκευη. Οι απανταχου Μπαφιασμενοι θα κανουν τζιρο δυο δις, κατα το "ολιστικο" σχεδιο Τσιπρα δια χειρος Καρανικα.
** Συνεχιζει να τρωει φαπες ο Σφακιανακης για τη συναυλια στα Τίρανα. "Κοτα" τον αποκαλει σημερα ο Δανικας.
** Το τηλεοπτικο δικτυο ABC απελυσε την αλλοτε αστεια κωμικο Ροζαν Μπαρ, για τα αθλια ρατσιστικα της σχολια στο Τουϊττερ. Μονο ο Τραμπ τελικα δεν εχει απολυθει κι ας ειναι ο #1 ρατσιστης της Αμερικης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση