GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός κόλλησε το όπλο στο κεφάλι της αστυνομικού μέσα στο δικαστήριο του Γυθείου - Σώθηκε γιατί το περίστροφο έπαθε εμπλοκή

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας αστυνομικού μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου στο Γύθειο της Λακωνίας, κατηγορείται ένας 41χρονος αλλοδ...

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας αστυνομικού μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου στο Γύθειο της Λακωνίας, κατηγορείται ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, τη στιγμή που ο 41χρονος ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου ως μάρτυρας σε υπόθεση, απείλησε με περίστροφο που κατείχε, τη γυναίκα αστυνομικό, καθώς και έναν 38χρονο, ενώ κάμπτοντας την αντίσταση της αστυνομικού, της απέσπασε τον ατομικό της οπλισμό.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όταν η γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να αφοπλίσει τον 41χρονο και να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους πολίτες, ο δράστης επιχείρησε να την πυροβολήσει με το περίστροφό που κατείχε.

Τελικά η αστυνομικός μαζί με άλλους συναδέλφους της του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 41χρονο, ενώ το περίστροφο που κατείχε περιείχε έξι φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση