GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλο - Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό

Επίδειξη ανωτερότητας έκανε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Οι “ ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκ...

Επίδειξη ανωτερότητας έκανε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Οι “ ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν με χαρακτηριστική άνεση της Βουλιαγμένης 12-4 στο κολυμβητήριο “ Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά και πέτυχαν τη μία από τις τρεις νίκες που χρειάζονται για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για έκτη διαδοχική χρονιά. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (24/5) στο Λαιμό.

Δύο γκολ του Γούνα αρχικά και δύο του Ομπράντοβιτς στη συνέχεια έδωσαν προβάδισμα 4-1 στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε 3/3 με παίκτη παραπάνω στην πρώτη περίοδο και στην άμυνα δέχθηκε γκολ (από τον Χρυσοσπάθη) μόνο όταν βρέθηκε με δύο παίκτες λιγότερους.

Τη... σκυτάλη πήρε στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γιάννης Φουντούλης με τρία γκολ, το ένα εκ των οποίων απολύτως προσωπικό, καθώς έκλεψε τη μπάλα από τον Βάσιτς στο κέντρο της πισίνας, κέρδισε την αποβολή του Σέρβου και σκόραρε ανενόχλητος απέναντι από τον Ζερδεβά.

Η πιεστική άμυνα που εφάρμοσε η Βουλιαγμένη στην τρίτη περίοδο δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, αλλά φυσικά η διαφορά είχε ήδη “ ανοίξει” πολύ για να υπάρχουν περιθώρια ανατροπής.

Ο ΝΟΒ μείωσε σε 7-3 με τέρματα των Χρυσοσπάθη σε κόντρα και Γκιουβέτση στον παίκτη παραπάνω (σε επίθεση πέντε εναντίον τεσσάρων), αλλά ο Φουντούλης με -πολύ αυστηρό- πέναλτι που χρεώθηκε ο Αφρουδάκης, πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα για το 8-3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε εκ νέου “ στροφές” και έφτασε στο τελικό 12-4, όμως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στο διάστημα αυτό πέτυχε δύο γκολ με μπάσιμο περιφερειακών (Γούνας, Φουντούλης) στα 2μ., κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει “ κρυφό χαρτί” για τον Θοδωρή Βλάχο στο final-8 του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 1-2, 4-1

Διαιτητές: Μπουδραμής-Κραβαρίτης

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γουβής, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης, Πιοβάν, Δήμου, Καλογερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση