GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτος έλεγχος στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού για τη χορήγηση πλαστών βεβαιώσεων τοξικοεξάρτησης

Έκτακτο έλεγχο από το Σώμα Επιθεώρησης παρήγγειλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε σχέση με την υπόθεση των ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων...

Έκτακτο έλεγχο από το Σώμα Επιθεώρησης παρήγγειλε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε σχέση με την υπόθεση των ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων τοξικοεξάρτησης, μετά από πραγματογνωμοσύνες που φέρεται ότι διεξήχθησαν στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Διευκρινίζεται ότι οι εντολές διενέργειας πραγματογνωμοσύνης δίδονται από τις δικαστικές αρχές ονομαστικά σε ιατρούς στο πλαίσιο ποινικής έρευνας και δεν σχετίζονται με την κράτηση και θεραπεία των κρατουμένων στις φυλακές. Σημειώνεται, παράλληλα, ότι κανείς εκ των δύο φερομένων ως εμπλεκομένων ιατρών δεν είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώ ήδη διακόπηκε η συνεργασία με τον ένα εξ’ αυτών που προσέφερε υπηρεσίες «κατ’ επίσκεψιν».

Ακόμα μια φορά αναδεικνύεται η ορθότητας της απόφασης ένταξης του Ψυχιατρείου Κρατουμένων στο ΕΣΥ, διαδικασία που βαίνει προς την ολοκλήρωσή της μετά και την πρόσφατη έγκριση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος από το Συμβούλιο της Επικρατείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση