GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσκασε νέα «βόμβα» στην αγορά: Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ

Νέα «βόμβα» έσκασε στην αγορά αν και λίγο- πολύ ήταν γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η αλλαντοβιομηχα...

Νέα «βόμβα» έσκασε στην αγορά αν και λίγο- πολύ ήταν γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ.
Η εταιρία μετά την αδυναμία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, μια κίνηση που κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί από τους πιστωτές της.
Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρείας ανέρχονται σε 44,658 εκατ. ευρώ ενώ οι απαιτήσεις με ημερομηνία υπολογισμού 31 Δεκεμβρίου 2017 φτάνουν τα 9,9 εκατ. ευρώ.
Στην αίτησή της η εταιρεία ζητεί να ορισθεί ημερομηνία παύσης πληρωμών, η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης επί της αίτησης, να ορισθεί σύνδικος, να διαταχθεί παράλειψη της σφράγισης της περιουσίας της και να ανατεθεί προσωρινά η διοίκηση της περιουσίας και η συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε τρία μέλη του υπάρχοντος δ.σ. με τη σύμπραξη του συνδίκου έως και την παρέλευση της τρίμηνης προθεσμίας για την υποβολή σχεδίου αναδιοργάνωσης αλλιώς μέχρι τη συνέλευση των πιστωτών.
Ζητεί επίσης να απαγορευθεί η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου σε κάθε τρίτο προμηθευτή – πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας να διακόψει την παροχή των αναγκαίων για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και τη διατήρηση του πελατολογίου της υπηρεσιών υπό τον όρο εξόφλησης των κατά μήνα, τιμολογούμενων τρεχουσών υπηρεσιών των τρίτων προμηθευτών μέχρι την έκδοση της απόφασης.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση