GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος εργαζομένων Λαϊκού Νοσοκομείου: Η ιστορία με τα αντικαρκινικά φάρμακα έχει βαθιές ρίζες - ΒΙΝΤΕΟ

"Αυτή η ιστορία έχει βαθιές ρίζες, αυτό που συμβαίνει με τις δύο νοσηλεύτριες, η μία εργάζεται στον τομέα των φαρμάκων και η άλλη στ...

"Αυτή η ιστορία έχει βαθιές ρίζες, αυτό που συμβαίνει με τις δύο νοσηλεύτριες, η μία εργάζεται στον τομέα των φαρμάκων και η άλλη στο ογκολογικό της Σεβαστουπόλεως. Είμαστε εδώ να χτυπήσουμε τη μαύρη αγορά. Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου και θα το δείτε. Να παταχτεί το φαινόμενο και αυτή η εγκληματική συμμορία που δρα σε βάρος αυτών των περήφανων ανθρώπων" δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, Τ. Αντωνόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
"Δίνουμε τον αγώνα μαζί με τους καρκινοπαθείς και σας θυμίζω πριν 2 χρόνια είχαμε δώσει μάχη για την έλλειψη των φαρμάκων" συμπλήρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Περσεφόνη Μήττα επιβεβαίωσε το πρόβλημα που δημιούργησε στους ασθενείς η έλλειψη των εξαιρετικά ακριβών φαρμάκων, τονίζοντας ότι η χορήγησή τους από τα νοσοκομεία είναι ζωτικής σημασίας.
"Πέρασε περίοδος που δεν έχουν πάρει κανονικά τα φάρμακά τους", είπε σχετικά η κα Μήττα, αποκαλύπτοντας ότι "κάποιοι που είχαν χρήματα τα αγοράζαν, από τη μαύρη αγορά". Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, "όσοι δεν είχαν τα χρήματα περίμεναν το νοσοκομείο". Μάλιστα, όπως σημείωσε το φαινόμενο δεν είναι κάτι καινούριο, αφού κατά διαστήματα γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση