GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Μαθητής έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο σχολείου

Νέο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου, σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας. Ένας μαθητής γυμνασίου ...

Νέο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου, σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας.

Ένας μαθητής γυμνασίου της Λευκωσίας έπεσε από τον πρώτο όροφο του σχολείου του κατά τη διάρκεια διαλείμματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στο σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον μαθητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Αργότερα μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τον παρέπεμψε στο Μακάρειο νοσοκομείο όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο μαθητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας διερευνούν το περιστατικό, το οποίο είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες. Προηγήθηκε την περασμένη βδομάδα ο θάνατος 10χρονου μαθητή στο νοσοκομείο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο σχολείο του. Η κηδεία του 10χρονου θα γίνει το απόγευμα δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση