GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ το "Μακεδονία του Ίλιντεν"! Πώς ο Τσίπρας "αυτοκτόνησε"....

Constantino Korikis     Ο Τσίπρας σήμερα αυτοκτόνησε. Από τεράστια ιστορική ασχετοσύνη συζήτησε επί δύο μέρες το όνομα, Μακεδονία το...

Constantino Korikis  
 Ο Τσίπρας σήμερα αυτοκτόνησε.
Από τεράστια ιστορική ασχετοσύνη συζήτησε επί δύο μέρες το όνομα, Μακεδονία του Ίλιντεν, το οποίο ανακοίνωσε και στους αρχηγούς των κομμάτων.
Το όνομα αυτό είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού, και με δεδομένο ότι το απέρριψε ο Βενιζέλος, αυτό σημαίνει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να το ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ.
Αν ο Τσίπρας είχε φέρει ένα όνομα στα πλαίσια του γεωγραφικού προσδιορισμού και των προηγούμενων συμφωνιών, θα δημιουργούσε ένα τεράστιο ρήγμα στην ΝΔ, μία που κάποιοι βουλευτές π.χ Ντόρα Μπακογιάννη θα ήταν πολύ δύσκολο να μην το ψηφίσουν.
Αυτό σημαίνει ότι ο Τσίπρας πλέον είναι τελείως μόνος στη Βουλή, με δεδομένο και την άρνηση ΑΝΕΛ , ΚΙΝΑΛ, Χρυσής Αυγής και Λεβέντη.
Βασικά τα έκανε τελείως θάλασσα όπως κάθε φορά που διαπραγματεύεται πολλές ώρες, και έχασε μία μοναδική ευκαιρία να διεμβολίσει την αντιπολίτευση.
Η στρατηγική αυτή ήττα, που υπέστη, ακόμα και αν την προκάλεσε μονος του, σώζει τον Κυριάκο από πολλές περιπέτειες

8 σχόλια

  1. κόρακας κορακου ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ καλά μας κανουν αυτός ο ΛΑΟΣ είναι άξιος της μοίρας του τα λεφτά της Novartis τα πήρα εγώ.. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ εχει φτιάξει ΝΟΜΟΥΣ για να την βγάζουν όλοι οι πολιτικοί καθαρή...

    ΆΝΤΕ γαμήσου ΤΣΙΠΡΑ νομίζεις ότι μπορείς να μας δουλεύεις εσαεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήσε με 400 ευρώ, ρε! τι σου ζητάνε!.

    Έχουμε δομικό πρόβλημα. Περιμένουμε από το προτεκτοράτο να λειτουργεί ως κράτος. Εν πρώτοις κάτι τέτοιο δεν είναι κακό, καθ’ ότι σημαίνει ότι δεν έχουμε παραιτηθεί ολωσδιόλου από την ιδέα να διαθέτουμε αυτεξούσιο. Κατά δεύτερον όμως, όλο αυτό σημαίνει παραγνώριση της πραγματικότητας, προσχώρηση στο παράλογο και εξάρτηση από την τυχαιότητα. Οι παλαιότεροι όλα αυτά τα συμπύκνωναν σε μία φράση: κλάφτα, Χαράλαμπε.

    Όλοι γνωρίζουμε λοιπόν ότι Σύνταγμα γιοκ, Μνημόνια γιαβόλ. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, έχει γράψει βιβλίο για την κατίσχυση των Μνημονίων επί του Συντάγματος και όμως προεδρεύει ο ίδιος σε ένα προτεκτοράτο που υποδύεται το κράτος – κάνοντας ομολογουμένως ό,τι μπορεί για να σώζει την τιμή της πατρίδος, ιδίως σε θέματα εθνικής σημασίας και, ακολούθως, σε θέματα που αφορούν στην κατάσταση της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αριστερά είναι τρόπος ζωής Τώρα ξέρουμε.Δεν είναι εδώ Η Αριστερά Δεν είναι εδώ το κόκκινο χαλί και το μαύρο χάλι..Και κάπως έτσι γεννιούνται οι αυριανοί ''τρομοκράτες''... Αριστερά είναι αυτή που ζυμώνεται μέσα στον κόσμο, που σφυρηλατείται με καθημερινούς αγώνες, που συγκρούεται με τη συντήρηση και την αντίδραση, που απεχθάνεται την ασχήμια και τη μιζέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης δεν θα μειώσουν την οργή του ΛΑΟΥ..

    Ωσάν η μέχρι τώρα αφαίμαξη πλέον των 65 δις από τους γέροντες να θεωρείται «δεδικασμένη» και «παραγεγραμμένη» (!), οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ… μαλώνουν μεταξύ τους για τα επόμενα, για τις νέες περικοπές που έχουν ψηφιστεί για το 2019. Και ποιοι… μαλώνουν; Αυτοί που ψήφισαν τις νέες περικοπές με τους άλλους που δεν ψήφισαν, αλλά δήλωσαν ότι θα εφαρμόσουν τα νέα μέτρα διότι «το κράτος έχει συνέχεια»!

    Όμως, το μόνο που έχει συνέχεια σε αυτό τον τόπο είναι η κοροϊδία. Σε αντίθετη περίπτωση, αντί να ψηφοθηρούν θα έκαναν κάτι πιο απλό: Θα τα ξεψήφιζαν! Αντε, λοιπόν, αφού τόσο νοιάζεστε και οι δυο για τους συνταξιούχους, προχωρήστε: Ξεψηφίστε τα ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας “πηδάνε” με χαμόγελο και απαιτούν ευγνωμοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μακρύ... παλαμάρι της διαπλοκής..

    Τα ξέραμε αυτά, αλλά δεν το ψάξαμε αρκετά και δεν το ψάξαμε εγκαίρως. Δεν τους ξεμπροστιάσαμε, τόσα χρόνια, για να μην σπάσουμε αυγά ή γιατί υποτιμήσαμε.

    Τα «πέη», οι «κώλοι», τα «βυζιά», οι «βίζιτες», οι «μπράβοι», τα «γκάτζετ» και οι «ουσίες» δεν άφηναν χώρο για «πολιτική συμμετοχή»



    Μείνετε ΜΑΚΡΥΑ από τις κομματικές παρατάξεις.
    ΜΗΝ τους πιστέψετε, όσα και αν σας πουν, όταν σας προσεγγίσουν.
    Μ Α Κ Ρ Υ Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει θρησκεία, Δημοκρατία, Αναρχία, Κομουνισμός, απλά ένα μόνο, ΧΡΗΜΑ!!!!

    Στην τωρινή μας εποχή - Δεν υπάρχει θρησκεία, Ηθική, Δημοκρατία, Αναρχισμός, Κομουνισμός, Σοσιαλισμός Ιδεολογίες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο ΧΡΗΜΑ!!!!
    Κάποτε ήταν το εν αρχή ο λόγος, τώρα το εν αρχή το χρήμα.
    Όλα μετριούνται και σχετίζονται με αυτό.
    ΧΡΗΜΑ και μόνο ΧΡΗΜΑ όλα τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.
    Εάν υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί ονειροπόλοι είναι η «αισχρή» μειοψηφία!
    Αναλογιστείτε τι δραστηριότητες κάνετε κάθε μέρα, όπου δεν χρειάζεται χρήμα άμεσα ή έμμεσα.

    Τι άλλο να πεις για μια αλήθεια που είναι πέρα για πέρα αναμφισβήτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ (ΕΕ-ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ;;; Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε "Χρέος" λέγεται είτε Σκόπια!)!!! Για βοήθεια Σας για να καταλάβεται ακούστε το Ασμα: "Και λέγε λέγε λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από τα πολλά Σου λέγε λέγε.... και Ύστερα λένε πως φταίει ο.....!!!"


    Αυτά έχει η Ζωή εάν σε Διοικούν Αποικιοκράτες και Το "Πολιτικό" Σου Σύστημα Είναι και "Είσαι" πατενταρισμένος Λακεδοραγιάς!

    Η Υποτακτικότητα Η Υποτέλεια Η Υποδούλωση Εμπεριέχει από την "Φύση" Της Την Αντιεπιστημονικότητα Την Ανικανότητα Την Αθλιότητα Την Ανθελληνικότητα και Αυτό που Εμφανίζεται Δημόσια και Κοινωνικοεθνικοπολιτικά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"!!!

    Αυτή η Σαπίλα η Βρωμίλα η Βοθρύλα Δεν Εμφανίστηκε "Κεραυνός Εν Αιθρία" εν μια Νυχτί!

    Είναι μια Διαδικασία Επίμονη και Επίπονη για την Φιδοποίηση και Σκουλικοποίηση μιας Κοινωνίας και δή της Ελληνικής! Μια Εξίσου Επίπονη και Επίμονη Διαδικασία για εκόλαυση Τόσο Του Πολιτικού Φιδιού όσο και της φράσης "Μάταια Ματεώτης τα Πάντα Ματεώτης"!

    Όλο το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Σύστημα Είναι Σε Εξαναγκασμό Αποδοχής Του Ψεύδους ΤΟΥ Αντιεθνικού Αυτοκαταστροφικού Ψεύδους! Το 1922 το 1974 δεν Είρθε από ... Εξωγήινες λανθασμένες Πολιτικές αλλά Λακεδοραγιάδικες Αντιλήψεις και Πράξεις Των Αποικιοκρατούμενων Λακεδοραγιάδων!

    Όποιος Μιλά και διαλαλεί σαν τον Τελάλη την Μέγιστη "Συναίνεση" την Μέγιστη "Συνεννόηση" την Μέγιστη "Συμφωνία" Επί Συγκεκριμένων Εθνικών Ζωτικών Θεμάτων (Παράδοση του Ορου/Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    ΑΛΛΩΣΤΕ Στο ΣΗΜΕΡΑ που ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ (βλ. Τουρκία για Αιγαίο Θράκη Λωζάνη βλ. Αλβανία για Β. Ηπειρο/"Τζαμουριά") ΕΜΑΣ ΏΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ των Σκορπίων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! "ΑΥΤΟΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ/ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ όπως η Κατρουλού τις Κυλλώτες της! Και για ΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ότι τους έχουν "Αναγνωρίση" τόσοι! Θυμίζουμε Στα Σκουλικοραγιάδικα ότι: α) Διαμάχη Γαλλίας-Αγγλίας β) Γερμανίας-Γαλλίας ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γ) ΚΙΝΑΣ-ΤΑΪΒΑΝ/ΦΟΡΜΟΖΑ η ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Yankees Στον ΟΗΕ!!!



    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!


    .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!



    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση