GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλοι οι παίκτες της Μούρθια: "Η FIBA, το Basketball Champions League και ένας διαιτητής από την Κροατία ήθελαν τον τελικό που όλοι έλεγαν"

Τα παράπονα της Μούρθια για τη διαιτησία του ημιτελικού με την ΑΕΚ ήταν έντονα. Δεν εκφράστηκαν μόνο από τον Ίμπον Ναβάρο και τον ...

Τα παράπονα της Μούρθια για τη διαιτησία του ημιτελικού με την ΑΕΚ ήταν έντονα. Δεν εκφράστηκαν μόνο από τον Ίμπον Ναβάρο και τον επίσημο λογαριασμό της ισπανικής ομάδας στο Twitter, αλλά και από τον Αουγκούστο Λίμα.

Ο σέντερ της Μούρθια ήταν έξαλλος, είχε επεισόδιο με τον Γιανούλλη Λορεντζάκη, αρνήθηκε να μιλήσει στους Έλληνες δημοσιογράφους και χρησιμοποίησε βαριές κουβέντες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

"Όπως είχα πει πριν, με πόνο, η ομάδα υπέφερε, πάλεψε κάθε δευτερόλεπτο και φτάσαμε εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα μου, αλλά η FIBA, το Basketball Champions League και ένας διαιτητής από την Κροατία ήθελαν τον τελικό που όλοι έλεγαν. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στο μπάσκετ, σας παρακαλώ να μην αφήσετε να ζημιωθεί η εικόνα του αθλήματος, να μην κάνετε αυτό μια μαφία. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στον τελικό", ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση