GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάψευση για μήνυμα επίθεσης του ISIS στον τελικό του Champions League

Η εκπρόσωπος του κυβερνητικού οργανισμού ασφάλειας στην Ουκρανία, Ολένα Ιτλάνσκα, ανέφερε στο Facebοok ότι η απειλή για τρομοκρατι...

Η εκπρόσωπος του κυβερνητικού οργανισμού ασφάλειας στην Ουκρανία, Ολένα Ιτλάνσκα, ανέφερε στο Facebοok ότι η απειλή για τρομοκρατική επίθεση στον τελικό του Champions League στο Κίεβο (26/5, 21:45) ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, δεν προερχόταν από λογαριασμούς που συνδέονται με το ISIS.

"Πράγματι, ένα μήνυμα εκ μέρους του «Ισλαμικού Κράτους», εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις εικαζόμενες προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κίεβο στις 26 Μαΐου κατά τη διάρκεια του τελικού του UEFA Champions League. Όμως δεν σχετίζεται με λογαριασμούς που συνδέονται με αυτό", έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

"Επομένως, πιστεύουμε ότι αυτό έγινε για να εκφοβίσει τους ανθρώπους και να δημιουργηθεί πανικός μεταξύ των κατοίκων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας της Ουκρανίας".

Να τονιστεί πως σύμφωνα με ΜΜΕ, οι ηγέτες του ISIS καλούσαν για επιθέσεις στους φιλάθλους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας όπλα ή αυτοκίνητα. Η κυβέρνηση έχει ήδη αυξήσει από τις 18 Μαΐου τον βαθμό ασφάλειας, ενάντια στην απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων στο Κίεβο, ενώ η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους θα περιοριστεί και σε κάποιες περιπτώσεις θα απαγορευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση