GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόρισμα "φωτιά": Ρωσικός πύραυλος κατέρριψε το αεροσκάφος της Malaysia Airlines

Ο πύραυλος που κατέρριψε το αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε την πτήση MH17 της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία τον...

Ο πύραυλος που κατέρριψε το αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε την πτήση MH17 της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία τον Ιούλιο του 2014 (298 νεκροί, στην πλειονότητά τους Ολλανδοί), εκτοξεύθηκε από ρωσική στρατιωτική μονάδα, ανέφεραν σήμερα διεθνείς ερευνητές.

Οι ερευνητές «κατέληξαν πως ο πύραυλος Bouk - Telar που κατέρριψε το αεροσκάφος είχε εκτοξευθεί από την 53η ταξιαρχία αντιαεροπορικής άμυνας με έδρα το Κουρσκ, στη Ρωσία», ανακοίνωσε ο Ολλανδός ερευνητής Βίλμπερτ Παουλίσεν. «Η 53η ταξιαρχία ήταν μέρος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων», πρόσθεσε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Ολλανδία.

1 σχόλιο

  1. Αυτές της πληροφορίες της Έχουν απ την CIA! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!!!

    Εμείς "Πιστεύουμε" ότι τα ΟΜΟΙΑ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ που "Πέσαν" σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα μεταξύ τους ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ... ΒΡΕΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση