GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάρες και απειλές στον νικητή του Masterchef - "Να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο"

«Nα πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο». Κι όμως, αυτή η κατάρα γράφτηκε για τον νικητή του «MasterChef 2»! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τιμολ...

«Nα πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο». Κι όμως, αυτή η κατάρα γράφτηκε για τον νικητή του «MasterChef 2»!
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τιμολέων Διαμαντής, αναφέροντας πως, παρότι έλαβε δεκάδες συγχαρητήρια και θετικά μηνύματα στα social media για τη νίκη του στον τελικό του reality μαγειρικής του Star, δεν έλειψαν κι αυτού του είδους τα σχόλια.
«Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια.

Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν “να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο”, πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου» είπε στο «Down Town» και πρόσθεσε: «Στην αρχή φρίκαρα μη στενοχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα».
Χρηματικό έπαθλο
Κι όλα αυτά ενώ ο 28χρονος σεφ έχει δηλώσει ότι ένα μέρος από το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε θα δοθεί σε οργάνωση που ασχολείται με παιδιά που αντιμετωπίζουν καρκίνο, καθώς από τη συγκεκριμένη αρρώστια έχει χάσει τον πατέρα του. Ολοκληρώνοντας το θέμα, ο τρίτος MasterChef είπε ότι πλέον τέτοιου είδους σχόλια δεν τον επηρεάζουν κι αυτό «γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός».
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση