GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας για Novartis: Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε διαδικασίες-παρωδία - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση «Novartis», ανακοίνωσε...

Την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση «Novartis», ανακοίνωσε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ «δεν θα νομιμοποιήσει διαδικασίες-παρωδία». Οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχουν ούτε στην ψηφοφορία.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ είχε αναδείξει πως το μεγάλο σκάνδαλο είναι ότι το Φάρμακο αποτελεί εμπόρευμα και όχι κοινωνικό δικαίωμα. Επίσης, ανέφερε ότι η αιτία που αυτό το σκάνδαλο ήρθε στην επιφάνεια είναι ο ανταγωνισμός των επιχειρηματικών ομίλων και ο εμπορικός πόλεμος, με υπαρκτό τον κίνδυνο να πάρει γενικότερες διαστάσεις.

Αναφερόμενος στα «παιχνίδια εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού» που έπαιξε η κυβέρνηση, επεσήμανε ότι η συζήτηση στην Προανακριτική Επιτροπή θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο εκφυλισμού. Πρόσθεσε πως η άρνηση της κυβέρνησης να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης είναι προσχηματική, δεν διευκολύνει ούτε τη δικαιοσύνη, ούτε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση