GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

H Ροδάνθη, η Ντάρια και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η πρώτη βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψη...

H Ροδάνθη, η Ντάρια και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η πρώτη βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε από τον πολυτιμότερο παίκτη τον Πάνο και ο τρίτος από τον Ηλία που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Oι Διάσημοι μίλησαν για την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που έδειξαν στον αγώνα. Ενώ στο Συμβούλιο η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από το πώς αισθάνονται οι παίκτες στις νέες τους ομάδες και πως είναι καλύτερα τώρα.

Πολυτιμότεροι από τους Διάσημους όπως ανακοίνωσε ο Σάκης είναι ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor. Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, η Ροδάνθη ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει, όμως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή! Για ελάχιστες ψήφους διαφορά τελικά, η Ντάρια είναι εκείνη που αποχωρεί από το παιχνίδι, και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση