GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: "Εκαψε" καρδιές η Ροδάνθη - Ρουμάνος παίκτης της έκανε ερωτική εξομολόγηση - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί οι Έλληνες να έχασαν από τους Ρουμάνους στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor, αλλά νικήτρια βγήκε και η... Ροδάνθη, η οποία ...

Μπορεί οι Έλληνες να έχασαν από τους Ρουμάνους στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor, αλλά νικήτρια βγήκε και η... Ροδάνθη, η οποία "έκαψε" καρδιές.

Η Ελληνίδα παίκτρια, εντυπωσίασε έναν από τους Ρουμάνους παίκτες, τον Καταλίν, ο οποίος αποκάλυψε ότι του αρέσει η 19χρονη φοιτήτρια.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε αν θέλει να πει κάτι στους Έλληνες παίκτες, μετά τη νίκη της ομάδας του, ο Καταλίν, που είχε μάλιστα και γενέθλια, απάντησε:

«Ναι, σου είπα είναι τέλειοι. Κι επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο στην Ελλάδα, θέλω να κάνω περισσότερους οπαδούς απ’ ότι έχω. Οπότε, επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω! Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μικρή για μένα». Τότε όλοι γύρισαν και κοίταξαν τη Ροδάνθη, που είχε κοκκινίσει.

"Τα περαιτέρω θα τα πούμε στο εστιατόριο", είπε η Ροδάνθη και οι συμπαίκτες της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε έναν γάμο», συνέχισε ο Ρουμάνος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν γίνεται σήμερα να πάνε και οι δύο ομάδες μαζί να φάνε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση