GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές υποχώρησαν μετά από ένα εξαήμερο ράλι, ενώ οι με...

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε η Wall Street σήμερα, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές υποχώρησαν μετά από ένα εξαήμερο ράλι, ενώ οι μετοχές του κλάδου υγείας κινούνται ανοδικά, εν μέσω προσδοκιών ότι η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ για τις τιμές των φαρμάκων θα προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο. Ο Dow Jones και ο S&P 500 σημείωσαν άνοδο 0,4% και 0,2%, αντίστοιχα, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε λιγότερο από 0,1%.

Ο τεχνολογικός κλάδος υποχωρούσε 0,5% πριν από το τέλος της συνεδρίασης, με τη μετοχή της Apple να υποχωρεί 0,3% μετά από ένα σερί εννιά ανοδικών συνεδριάσεων.

Ο δείκτης βιοτεχνολογίας του Nasdaq σημείωνε άνοδο 1,1%, ενώ ο δείκτης του κλάδου υγείας του S&P ενισχυόταν 0,4% εν όψει της ομιλίας του Τραμπ για τον έλεγχο των τιμών των φαρμάκων.

Ο Dow βρήκε στήριγμα στη Verizon, η μετοχή της οποίας αυξήθηκε 3% μετά την αναβάθμισή της από την JPMorgan.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση