GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΕΣ από βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ! Τι ενδιαφέρει ένα 17χρονο ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;

Αγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του Σύριζα Χρήστο Μπγιάλα, με αφορμή το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στ...

Αγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του Σύριζα Χρήστο Μπγιάλα, με αφορμή το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.
Μάλιστα περνώντας στην αντεπίθεση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μια φράση που άναψε φωτιές: "Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιόν σκότωσε ο Κουφοντίνας..."

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το ταξίδι Καμμένου στο Μόντε Κάρλο και τις ομοφοβικές αναρτήσεις του υπουργού Αμυνας, για ξαπλώστρες, βουλευτές που ψάχνουν εραστές και κότερα με εμπόρους ναρκωτικών. Και μοιραία η συζήτηση έφθασε στην δήλωση Μητσοτάκη οτι οι σημερινοί 17ρηδες δεν ενδιαφέρονται για το τί έγινε το 1963..

«Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;» σχολίασε τοτε ο κ. Μπγιάλας στην τηλεόραση του Σκάι, απαντώντας έτσι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;» επέμεινε, εξηγώντας, ο κ. Μπγιάλας μετά την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που οργισμένος είπε οτι «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε».

Χωρίς να υπαναχωρεί ο κ. Μπγιάλας συνέχισε: «Εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη, έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες».

«Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράφουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας.
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε ο κ. Μπγιάλας τέτοιοι υποκριτές είναι...
Η δήλωση του Χρήστου Μπγιάλα είναι στο 10.21 του βίντεο.

1 σχόλιο

  1. Χρήστος Μπγιάλας: Ένα σκουπίδι ακόμη!
    Καμιά απορία όμως, επειδή σκουπίδι μόνο σκουπίδι επιλέγει.
    Απαρτία σκουπιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση