GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μαντινάδες αποχαιρετούν τον 22χρονο Μάνο τους που έσβησε στον στρατό - Σπαρακτικά τα μηνύματα στο Facebook

Με σπαρακτικά μηνύματα και μαντινάδες αποχαιρετούν, διαδικτυακά, συγγενείς φίλοι και γνωστοί το 22χρονο παλικάρι , τον Μάνο, που β...

Με σπαρακτικά μηνύματα και μαντινάδες αποχαιρετούν, διαδικτυακά, συγγενείς φίλοι και γνωστοί το 22χρονο παλικάρι , τον Μάνο, που βρήκε φριχτό θάνατο, έπειτα από αυτοπυροβολισμό στο στρατόπεδο της Ρω.

Βαθιά η οδύνη για την οικογένεια του 22χρονου φαντάρου.

Η σελίδα του στο Facebook έχει κατακλυστεί από λόγια αγάπης και αποχαιρετισμού για το τόσο πρόωρο και ξαφνικό τέλος ενός αγαπητού νέου, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή σκορπώντας θλίψη και πόνο, ενώ βαρύ φορτίο καλούνται να σηκώσουν οι χαροκαμένοι γονείς.

Μάλιστα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι η σορός του αδικοχαμένου νέου δεν αποκλείεται να μεταφερθεί απόψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για την τελευταία πράξη του δράματος.

Κάποια από τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο Facebook αναφέρουν :

Λίγος μα μερακλίδικος.....ήτανε ο καιρός σου.....χαίρεται η γης που χει κορμιά.....νεκρούς σαν το δικό σου.....!!!!

Καλή αντάμωση φίλε μου!!!!

……..

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε !! Επέλεξες να φύγεις νωρίς, γρήγορα, αδικα. Θα σε θυμάμαι πάντα ως το παιδί με το διάπλατο χαμόγελο! Αλλά ποτέ δεν μάθαμε τι έκρυβες πίσω από αυτό το χαμόγελο!!

Να μας προσεχείς από εκεί ψηλά !

Π.Σ.Ε.Κ. Οι Συμφοιτητές-Συνάδελφοι σου!

Καλό παράδεισο !!

…..

Παραδεισένια θα χαρακτήριζαν πολλοί αυτήν τη θέα..Κάπου έτσι φανταζόμαστε ότι βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή!

Καλό ταξίδι σειρά!!

Για εμάς παραμένεις στην υπηρεσία σου εκεί..

Για εμάς παραμένεις στη σκοπιά σου..

ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩ!!

27/06/2018

#355

…..

Ελα που δεν θα σε ξαναδω .... Δε θα ξεχασω ποτέ τιποτα απο εσενα, τα γελια μας τις συζητησεις μας ! Ξεχωριστος ανθρωπος που μονο χαμογελουσε .. Αιωνια η μνημη σου ! Καλό παραδεισο ..

Σήμερα η νεκροψία - Το "ξέσπασμα " της μάνας

Ως γνωστόν η μητέρα του προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η νεκροψία νεκροτομή πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Ρόδου και με την παρουσία της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας ,που είναι η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ.Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Αντίκλητό της όρισε τον δικηγόρο Ρόδου κ. Μανώλη Κουτσούκο.

Σοκ για τους στρατιώτες

Eκτός από τον στρατιώτη, ο οποίος έκανε σκοπιά μαζί με τον αδικοχαμένο Κρητικό, σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι υπόλοιποι πέντε φαντάροι που υπηρετούσαν μαζί του στη νήσο της Ρω.

Eίχε συχνή επικοινωνία με την οικογένειά του

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο χαμός τού 22χρονου παλικαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένειά του, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε διαπιστωθεί ότι ο 22χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Εξάλλου, ο νεαρός φέρεται να μην είχε πει στους οικείους του το οτιδήποτε θα μπορούσε να φανερώσει ότι ο ίδιος ζορίζεται ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Τραγική ειρωνεία και το γεγονός ότι πριν από ελάχιστες μέρες ο Μάνος είχε χάσει έναν ξάδελφο του.

ΠΗΓΗ:neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση