GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός σε γερμανική πόλη - Άγρια ζώα το έσκασαν από ζωολογικό κήπο - ΦΩΤΟ

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Λούνεμπαχ στη δυτική Γερμανία. Οι καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή προκάλεσαν ζημιές στους φράχτες μ...

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Λούνεμπαχ στη δυτική Γερμανία. Οι καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή προκάλεσαν ζημιές στους φράχτες με αποτέλεσμα ομάδα άγριων ζώων να δραπετεύσει από τον ζωολογικό κήπο.

Οι Αρχές ενημέρωσαν πως δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις, ένας ιαγουάρος και μια αρκούδα βρήκαν τρόπο να αποδράσουν από τις περιφράξεις του ζωολογικού κήπου. Η αρκούδα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών. Τα αιλουροειδή, αρχικά κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή του κήπου, κοντά στα σύνορα με το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο. Τα άγρια ζώα, τελικά εντοπίστηκαν και αιχμαλωτίστηκαν εκ νέου.

Μέχρι να λήξει ο συναγερμός, οι κάτοικοι της πόλης Λούνεμπαχ είχαν ειδοποιηθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση