GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση της Βόζεμπεργκ για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και την πολιτική γειτονίας

Εκδήλωση με θέμα την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και τις σχέσεις της με τις γείτονες χώρες διοργανώνει η ευρωβουλευτής της Νέας...

Εκδήλωση με θέμα την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και τις σχέσεις της με τις γείτονες χώρες διοργανώνει η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουνίου στο Ευρωκοινοβούλιο και η συζήτηση αναμένεται να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, μετά την πρόσφατη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί τόσο στη συμφωνία των Πρεσπών, όσο και στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Ελίζα Βόζεμπεργκ και στη συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο βουλευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Σταύρος Καλαφάτης και ο βουλευτής ΝΔ και αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Σάββας Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση