GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και μηνύματα για τον θάνατο του Προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθ...

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και μηνύματα για τον θάνατο του Προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιανακόπουλου εξέδωσε ο πολιτικός κόσμος.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών, έναν μόλις μήνα μετά το θάνατο του αδελφού του Κώστα.

Ο Τσίπρας για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

"Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού" αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών.

"Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά" καταλήγει ο Πρωθυπουργός.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τη θλίψη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για την απώλεια του Προέδρου της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρώην Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, λίγο μετά τον χαμό του αδελφού του Κώστα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος, ο οποίος προσέφερε στην Ελλάδα επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας κι άνοιξε νέους δρόμους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Επίσης, ως Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έφερε στην Ελλάδα έξι Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπάσκετ.

Στους οικείους του, στην οικογένεια των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Ένωση Κεντρώων: Υπήρξε ένας από τους πρωτοποριακούς επιχειρηματίες

"Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και στους οικείους του. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους πρωτοποριακούς επιχειρηματίες και προσέφερε στην ελληνική οικονομία. Οφείλουν η οικογένεια του και οι συνεργάτες του, να συνεχίσουν αυτή την πορεία και να τιμήσουν το έργο και την προσφορά του", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.

"Συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του ελληνικού μπάσκετ, έφτιαξε μεγάλο τον Παναθηναϊκό, με τίμησε με τη φιλία του εντός και εκτός γηπέδου" έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Bασίλης Κικίλιας.

"O Παύλος Γιαννακόπουλος προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό, τον οποίο ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ, όπως και στην ελληνική οικονομία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθήνας της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

"'Άλλη χαρά στη ζωή μου εκτός από τον Παναθηναϊκό μετά την οικογένεια και την δουλειά μου δεν έχω'. Το εκμυστηρεύτηκε σε ομάδα φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρεθήκαμε στη Σαραγόσα το 1995. Έτσι απλά και ωραία έβλεπε τα πράγματα ο Παύλος Γιαννακόπουλος που αποχαιρετούμε με εκτίμηση, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o πρώην υπουργός, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

"Από σήμερα η Παναθηναϊκή οικογένεια είναι πιο φτωχή. Έφυγε ο άνθρωπος που ταύτισε τ' όνομά του με τις επιτυχίες, το ήθος και τη σεμνότητα. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αγαπήθηκε όσο λίγοι πρόεδροι και με την παρουσία του κόσμησε τον ελληνικό αθλητισμό. Συλλυπητήρια στη οικογένειά του", έγραψε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

"Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στον οποίο οφείλει πολλά, όχι μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ αν σκεφτείς κανείς πόσοι Έλληνες παίκτες πέρασαν από κει, έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και σταδιοδρόμησαν παντού, και βέβαια στην εθνική μας ομάδα. Καλό του ταξίδι", ανέφερε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ελληνικό επιχειρείν. Υποστήριξε με πάθος και θυσίες τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ, με την αποδοχή και τον καθολικό σεβασμό φίλων και αντιπάλων του, να είναι το καλύτερο ύστατο χαίρε για έναν πραγματικό ευπατρίδη", έγραψε ο Γιώργος Καραμέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση