GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή κόντρα Ιταλίας - Γαλλίας με φόντο το προσφυγικό

Η νέα ιταλική κυβέρνηση συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο σφοδρών λεκτικών συγκρούσεων. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Figaro, o ...

Η νέα ιταλική κυβέρνηση συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο σφοδρών λεκτικών συγκρούσεων. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Figaro, o Γάλλος πρόεδρος, με αναφορά στην Ιταλία τόνισε:

«Τους βλέπετε να αναπτύσσονται συνεχώς στην Ευρώπη, σε χώρες που νομίζαμε ότι ήταν αδύνατον να επανεμφανιστούν. Οι φίλοι μας, οι διπλανοί, λένε τα χειρότερα πράγματα, και εμείς συνηθίζουμε. Προχωρούν στις χειρότερες προκλήσεις και κανείς δεν ενοχλείται».

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, απάντησε στον Γάλλο πρόεδρο ότι «τα λόγια του είναι προσβλητικά και οι δηλώσεις του εκτός τόπου και χρόνου», από την στιγμή που «η πραγματική υποκρισία είναι εκείνη όσων απωθούν τους μετανάστες στα ιταλογαλλικά σύνορα και θέλουν να γίνουν και ηθικολόγοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση