GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι πολιτικών παντρεύεται υπό άκρα μυστικότητα - Η πανέμορφη βουλευτής της ΝΔ είπε το "ναι" στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ένας δυνατός έρωτας καταλήγει σε γάμο! Η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντ...

Ένας δυνατός έρωτας καταλήγει σε γάμο! Η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύονται με πολιτικό γάμο στην Αθήνα!

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου και θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η όμορφη βουλευτής και ο Θανάσης Οικονόμου γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν και οι δυο τους διαζύγια. Η Κατερίνα Μάρκου ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.

Παρ' όλα αυτά η αγάπη νίκησε, οπότε η Κατερίνα και ο Θανάσης αποφάσισαν να είναι για πάντα μαζί. Οι δυο τους, μια και ο Θανάσης Οικονόμου ζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα Γιάννενα, έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια τη διαδρομή Γιάννενα - Θεσσαλονίκη, όπου εκλέγεται η Κατερίνα, Παγκράτι - Πατήσια!

Επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Θανάσης Οικονόμου αρχικά υπήρξε αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, στη συνέχεια συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και το 2013 προσχώρησε στη ΔΗ.ΜΑΡ. του Φώτη Κουβέλη.

Η βουλευτής, που εντάχθηκε στη Ν.Δ. πριν από λίγους μήνες, προχωρά τώρα στο άλλο σημαντικό βήμα της ζωής της, που είναι ο γάμος. Μάλιστα μόλις χθες, αφού βόλταρε αρκετά στα μαγαζιά με μια κολλητή φίλη της, βρήκε το νυφικό της φόρεμα, που είναι μια μακριά ιβουάρ τουαλέτα με δαντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση