GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Ιράν στην ΕΠΟ για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα

Δριμύτατη επίθεση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξαπέλυσε η αντίστοιχη του Ιράν (FFIRI), για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα...

Δριμύτατη επίθεση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξαπέλυσε η αντίστοιχη του Ιράν (FFIRI), για τη ματαίωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου.

Οι Ιρανοί, με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι διακόπτουν κάθε σχέση με την ΕΠΟ και πως η ματαίωση της αναμέτρησης έβλαψε σοβαρά την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν, που πραγματοποιεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα, ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η FFIRI στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου, δηλαδή αύριο, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ματαιώθηκε λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία πρότεινε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όμως οι δύο πλευρές διαφώνησαν στο σκέλος των διαφημιστικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση