GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!" Έφτασαν έξω από την πόρτα του Παυλόπουλου οι διαμαρτυρίες...

Σήμερα όπως και κάθε βράδυ ομάδα πολιτών έκλεισε την Ηρώδου Αττικού διαμαρτυρόμενη για την "επαίσχυντη συμφωνία παραχώρησης της ψυχ...

Σήμερα όπως και κάθε βράδυ ομάδα πολιτών έκλεισε την Ηρώδου Αττικού διαμαρτυρόμενη για την "επαίσχυντη συμφωνία παραχώρησης της ψυχής μας στα Σκόπια", όπως τονίζουν και προσθέτουν:
"Κλιμακώνουμε με πολιτικό λόγο και επιχειρήματα, να καταλάβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι ευθύνη και τι βάρος θα κουβαλάει στους ώμους του με την αποχή του.
 Θα ανεχτεί να αλλάξουμε τα βιβλία Ιστορία μας; 
Θα ανεχτεί να χαρίσουμε Μακεδονική εθνότητα και Γλώσσα στους σκοπιανούς; 
Θα ανεχτεί να τους δώσουμε ΑΟΖ στον Θερμαϊκό; 
Η ανοχή είναι συνενοχή, έχει το δικαίωμα της παραίτησης και της προκήρυξης άμεσων Εθνικών Εκλογών για να σώσουμε τη Μακεδονία. Και να σώσει και εκείνος την τιμή του. 
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας εκτός από θεματοφύλακας των θεσμών είστε και θεματοφύλακας της ίδιας της Ελλάδος. Μόνο με την παραίτηση σας θα σωθεί η πατρίδα, ο λαός θα σας ευγνωμονεί και το όνομα σας θα μπει στο πάνθεον όσων αντιστάθηκαν για την πατρίδα τους.
 Σκεφτείτε καλά κύριε Πρόεδρε τι έρχεται με αυτή τη συμφωνία, τι εθνικές υποχωρήσεις κάνουμε και αν μπορεί η Ελλάς να τις αντέξει. 
Μην επιτρέψετε να ανοίξουν οι "ασκοί του Αιόλου" στα Βαλκάνια με δική σας συναίνεση και υπογραφή.
 Παραιτηθείτε να πάμε σε εκλογές και μετά δημοψήφισμα να αποφασίσει ο λαός. 
Περιμένουμε αύριο να είμαστε περισσότεροι".

Το βίντεο από την διαμαρτυρία εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση