GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο περιστατικό βίας καταγγέλλουν οι σωφρονιστικοί

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων από κρατούμενους καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Όπως...

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων από κρατούμενους καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε σημερινή ανακοίνωσή της, "δίχως καμία έκπληξη, αλλά με οργή πληροφορηθήκαμε το νέο περιστατικό βίας κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, όπου ένας υπαρχιφύλακας και ένας φύλακας ξυλοκοπήθηκαν από αλλοδαπό κρατούμενο κατά τη διάρκεια του βραδινού κλεισίματος των κελιών της φυλακής, ενώ ακόμη ένας φύλακας απειλήθηκε με μαχαίρι για να ανοίξει τα κελιά. Οι δύο εξ' αυτών οδηγήθηκαν με το ασθενοφόρο στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου και ο ένας φέρει τρία κατάγματα στο πρόσωπο, με το ένα να είναι εξαιρετικά σοβαρό και να χρήζει χειρουργείου".
Παράλληλα, η Ομοσπονδία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ξυλοκοπήθηκαν και απειλήθηκαν και καταδικάζει απερίφραστα και αυτό το περιστατικό βίας, ενώ απαιτεί την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση