GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

Σε στρατιωτικό πραξικόπημα κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολο...

Σε στρατιωτικό πραξικόπημα κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας η Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση αλλά και της αντιπολίτευσης που προσανατολίζονται στην αποβολή τους από το υπόλοιπο της συζήτησης της πρότασης μομφής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις δήθεν να "τηρήσουν τον όρκο τους" και να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο βουλευτής μάλιστα ζήτησε και κρεμάλες λέγοντας "τα κεφάλια τους στις Πρέσπες". Οι αναφορές του κ. Μπαρμπαρούση προκάλεσαν την άμεση αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που σηκώθηκαν όρθιοι αλλά και του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος παρενέβη άμεσα καταδικάζοντας την προτροπή στο πραξικόπημα.

«Σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο πέσανε οι μάσκες. Η πολιτική δύναμη Χρυσή Αυγή ευθύτατα κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος» ανέφερε ο κ. Βούτσης και υπογράμμισε ότι αυτό έγινε με την επίνευση της πλειοψηφίας της ΚΟ της Χρυσής Αυγής. «Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας κλιμάκωσης η οποία είναι απολύτως εσκεμμένη σχεδιασμένη και διχαστική και θέλει να προκαλέσει σήμερα, αύριο και την Κυριακή βίαια επεισόδια και διχασμό στον ελληνικό λαό και θέλει να προκαλέσει ταραχή σε ελάχιστους θύλακες ή πρόσωπα στις ένοπλες δυνάμεις» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Ο κ. Βούτσης προανήγγειλε, μάλιστα τη διενέργεια έκτακτης διάσκεψης των Προέδρων για την μη παρουσία «αυτών των κυρίων και των κυριών μέσα στη Βουλή» τουλάχιστον μέχρι που θα λήξει η αυριανή διαδικασία. «Από εκεί και πέρα θα δούμε. Είναι ανοιχτή πρόσκληση σε πραξικόπημα» είπε και συνέδεσε το γεγονός με τα πρωτοσέλιδα για εκτελέσεις πολιτικών αντιπάλων αλλά και με τη δημοσίευση των τηλεφώνων όλων των βουλευτών από έντυπα που παρακινούν «δήθεν πατριώτες» και «πατριδοκάπηλους» να απειλούν τους βουλευτές.

2 σχόλια

  1. Για Δες!!!

    Για δες που οι Ναζιστοφασίστες Χρυσαυγίτες {Χρυσή Αυγή= Χίτλερ Αντολφ} που ο Führer Τους Αναγνώριζε από "ΕΛΛΑΔΑ" μόνο την Πελοπόννησο και Αθήνας Πειραιά ούτε καν ΑΤΤΙΚΗ μάλιστα για τους Κρητικούς έλεγε ότι είναι:"Νησί των Μπαστάρδων και Μούλικων" όσο αναφορά την βόρειο Ελλάδα (Μακεδονία) έλεγε ότι είναι:"Μίγμα Ασιατωνσλάβων υπανθρώπων"!!! Για δες που η Ξένη προς την Ελληνική Νοοτροπία ιδεολογία "παίρνουν" την Πρωτοβουλία για να Ανακόψουν την Εθνική Προδοσία της παραχώρησεις Του Ονόματος=Ιστορία του ονοματος/λέξεως/Όρου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ότι κάνουν ΤΟ "ΙΔΙΟ" ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 1944!!!

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΘΟΣ" ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΓΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ/ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ;;;;;;

    Επαναλαμβάνουμε στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 1821 ΤΟΥ 1940 ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΕΞΗ/ΟΡΟ/ΦΡΆΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!

    ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ/ΟΡΟ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΛΑΪΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ!!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!! - ΠΟΛΕΜΟΣ=ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ=ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 120!!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ (ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!!!


    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση