GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας μετά τη Σύνοδο για το μεταναστευτικό: Η Ευρώπη να διαμοιράσει τις ευθύνες

"Εξέθεσα την άποψη ότι πρέπει να δούμε εξίσου σοβαρά την προστασία των συνόρων ΕΕ και την εξωτερική διάσταση της μεταναστευτι...

"Εξέθεσα την άποψη ότι πρέπει να δούμε εξίσου σοβαρά την προστασία των συνόρων ΕΕ και την εξωτερική διάσταση της μεταναστευτικής κρίσης. Η ΕΕ να προσανατολιστεί στον διαμοιρασμό της ευθύνης και όχι το βάρος να πέφτει στις χώρες υποδοχής", δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνόδου για το μεταναστευτικό.

«Το μεγάλο δίλημμα που έχουμε μπροστά μας είναι αν θα την αντιμετωπίσουμε ως ευρωπαϊκή συλλογική πρόκληση ή ως πρόβλημα των χωρών υποδοχής.

Οι περισσότεροι στη σημερινή συνάντηση συμφωνούν με την πρώτη άποψη, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε την ανάγκη, η λύση να μην αντιμετωπιστεί αποσπασματικά, καθώς οι μονομερείς λύσεις δεν λύνουν προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Εδώ βλέπουμε μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ "ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ"!!! Σύντομα στην επόμενη φώτο θα ναι και ο Διεθνές Χορευτής Μας! Αυτήν την στιγμή χορεύει μεταξύ Αλβανία και ... Βόρεια Μακεδονία!!! Ακούσαμε ότι σύντομα η καμπάνια Του θα ναι στην Θράκη!!!

    .... ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΑΤΖΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση