GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και του χρόνου στην Ευρωλίγκα η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα

Η Χίμκι επικράτησε της Ούνικς Καζάν με 76-71 στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της VTB League και πανηγύρισε την πρόκρισή της μεγ...

Η Χίμκι επικράτησε της Ούνικς Καζάν με 76-71 στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της VTB League και πανηγύρισε την πρόκρισή της μεγάλο τελικό όπου περιμένει ήδη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα εξασφάλισε και το "εισιτήριο" για την Ευρολίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Χίμκι δεν ήταν άλλος από τον Αλεξέι Σβεντ. Ο Ρώσος διεθνής γκαρντ πέτυχε 36 πόντους (τους 21 στο πρώτο ημίχρονο) με 5/11 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 8/10 ελεύθερες βολές και είχε ακόμα 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 7 λάθη, σε μία βραδιά που έγινε παράλληλα και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των playoffs της VTB League, αφήνοντας δεύτερο τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τσαρλς Τζένκινς (12 πόντοι) ήταν ο άλλος παίκτης που είχε διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία ήταν ανώτερη, είχε σταθερά το προβάδισμα μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου και προηγήθηκε ακόμα και με 14 πόντους διαφορά στο 36' (72-58).

Κάπου εκεί η Ούνικς έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει στο σκορ και κατάφερε να ρίξει τη διαφορά μέχρι τους τέσσερις πόντους με 38'' να απομένουν (72-68), ωστόσο ο Τζένκινς έσπασε το 0-10 με λέι-απ και ουσιαστικά "τελείωσε" το ματς.

Από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ξεχώρισαν οι Τζαμάρ Σμιθ (23 πόντοι), Χοακίν Κολόμ (13 πόντοι) και Στεφάν Λάσμε (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση