GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΕΖΟΥΝ τον Βελόπουλο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ή δήμαρχος στη Μακεδονία

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   Ανατροπές και διεργασίες φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα. Αφενός λόγω του θέματ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Ανατροπές και διεργασίες φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα. Αφενός λόγω του θέματος Μπουτάρη και των διαστάσεων που έχει πάρει και αφετέρου λόγω των έντονων κραδασμών και παρενεργειών από τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, πολλά στελέχη της ΝΔ πιέζουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδικά μάλιστα για τον δήμο, πολλοί προσθέτουν ότι υπάρχει ένας ακόμη λόγος να το κάνει καθώς η ΝΔ προκειμένου να "πριμοδοτήσει" τον Γ. Μπουτάρη σκέφτεται να δώσει το χρίσμα στον πρώην υφυπουργό Γ. Ορφανό που είναι μια αδύνατη υποψηφιότητα και θα χάσει. 

2 σχόλια

  1. ( Πολλά στελέχη της ΝΔ πιέζουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ή για τον δήμο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές...)

    Μεταξυ των εκλεκτων στελεχων ειναι και οι καραμπεριδες ,οι τοκογλυφοι και λοιποι επωνυμοι νταβατζηδες της Σαλονικης ...

    Ομιοις ομοιω αει πελαζει ...
    και η νεα μιζοκρατια με τα αποβλητα ταιριαζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. https://www.youtube.com/watch?v=EsEDWaOiklQ

    PAΔΙΟ ΑΡBYΛA - "Κρατήστε αυτό το video για να με κάνετε ρόμπα"

    Κρίμα για την Νέα Δημοκρατία που ψάχνει να βρει τη σωτηρία της με αυτούς τους τυχαρπαστρους κωλοτούμπες ...

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση