GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση τουρίστριας στο Ρέθυμνο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Ρεθύμνου, για την εξαφάνιση μιας γυναίκας, η οποία παραθέριζε με τον σύζυγο και την κόρη τη...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Ρεθύμνου, για την εξαφάνιση μιας γυναίκας, η οποία παραθέριζε με τον σύζυγο και την κόρη της στην περιοχή.

Πρόκειται για μια 55χρονη Ρωσίδα, η οποία βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Η γυναίκα εθεάθη τελευταία φορά στις 15.00 το μεσημέρι στην πισίνα του ξενοδοχείου όταν πήρε ένα στρώμα για να κατέβει στην παραλία. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα, όμως η ίδια δεν εντοπίστηκε πουθενά.

Ο σύζυγος και η κόρη της ενημέρωσαν έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν ότι δεν έβρισκαν την 55χρονη πουθενά και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε τις λιμενικές αρχές, στις 9 παρά 20 χθες το βράδυ.

Άμεσα η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου έστησε επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας χρησιμοποιώντας πλωτά μέσα για την έρευνα από θαλάσσης, ενώ επειδή δεν είναι γνωστό αν η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα, τόσο χερσαίες δυνάμεις του λιμενικού όσο και της αστυνομίας "χτενίζουν" την περιοχή και χερσαία.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής συνεχίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση