GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας παπάς… πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου - ΦΩΤΟ

Ένας παπάς, είναι πλέον και Πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον ιστορικό σύλλογο του Εθνικού Μελιγαλά, που αγωνίζεται σ...

Ένας παπάς, είναι πλέον και Πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον ιστορικό σύλλογο του Εθνικού Μελιγαλά, που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία στη Μεσσηνία.

Πρόκειται για τον παπά Βασίλη Διακουμάκο, που σύμφωνα με το sportstonoto.gr, είναι πλέον Πρόεδρος στην ομάδα ποδοσφαίρου του Μελιγαλά, μετά τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο που έγιναν την Τετάρτη το βράδυ.

Ο ιερέας και λάτρης του ποδοσφαίρου έχει πλέον και αθλητικά καθήκοντα να υπηρετήσει, αλλά και πονοκεφάλους, αφού η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός προπονητή.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, αναφέρονται τα αποτελέσματα των εκλογών, και σημειώνεται ότι "στο πρώτο συμβούλιο χαράχτηκαν οι στόχοι του συλλόγου. Επίσης, το συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί πρωταρχικά στην αναζήτηση προπονητή".

Πηγή πληροφοριών: sportstonoto.gr, ant1news.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση