GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μπει τέλος στη δικτατορία της αμάθειας, να αρχίσει η εκκαθάριση στις ιδέες και αξίες...

Ντόρη Βιτωράτου   Είσαι ομοφυλόφιλος;; Σεβαστό... Δεν είσαι όμως ομοφυλόφιλος, όταν παίρνεις μέρος σε prides, χωρίς ρούχα, με γελοία βαψι...

Ντόρη Βιτωράτου 
Είσαι ομοφυλόφιλος;; Σεβαστό... Δεν είσαι όμως ομοφυλόφιλος, όταν παίρνεις μέρος σε prides, χωρίς ρούχα, με γελοία βαψιματα σε όλο σου το σώμα, με αναπαράσταση του τι κάνεις στο κρεβάτι σου κ βγάζοντας φωτογραφίες με τέτοια περιβολή δίπλα στον Ευζωνα για να τον γελοιοποιησεις, επειδή ξέρεις πως δεν είναι σε θέση να αντιδράσει... Τότε είσαι ένας διεστραμμενος πόρνος, που προσβάλλει τους απανταχού ομοφυλοφιλους αλλά κ κάθε ανθρώπινη ύπαρξη..
Είσαι άθεος;; Επιλογή σου... Δεν είσαι άθεος όμως με το να προσβάλλεις σε κάθε ευκαιρία τα ιερά σύμβολα της δικής μου θρησκείας.. Με το να διοργανωνεις προκλητικά φανερά δείπνα κρεατοφαγιας τη Μ. Παρασκευή κ να γελοιοποιεις αγίους κ μάρτυρες.. Τότε είσαι ένας μισαλλοδοξος άνθρωπος που το μίσος σου για τη θρησκεία σού δίνει νόημα στην άχαρη ζωή σου..
Είσαι φαν του (αποτυχημένου) μοντέλου της παγκοσμιοποιησης;; Δεκτό.. Δεν είσαι όμως πολίτης του κόσμου με το να καις τη σημαία της χώρας σου, να αμφισβητείς την ιστορία της, να την αλλοιωνεις προς όφελος των εχθρών στα πλαίσια τάχα της ειρηνικής γειτνιασης.. Τότε είσαι εθνικός προδότης κ στη δύσκολη στιγμή θα είσαι ο πρώτος που θα ξεπουλήσει τη μάνα, τον πατέρα ακόμα κ το ίδιο το παιδί σου για να σώσεις το τομάρι σου..
Είσαι πρόσφυγας ή μετανάστης; Σε συμπαθώ για όσα πέρασες.. Όμως δεν είσαι τίποτα από αυτά, όταν στη χώρα μου απαιτείς να μην είμαι ελεύθερη στο να πιστέψω, να ντυθώ όπως προστάζει η κουλτούρα μου, να φάω ό,τι έχω συνηθίσει για να μην προσβληθεις εσύ... Και να φοβάμαι για τα παιδιά μου γιατί στη δική σου κουλτούρα είναι αναλώσιμα... Τότε είσαι επικίνδυνος άνθρωπος κ δεν έχεις καμία θέση στη χώρα που σου προσφέρει ασφάλεια κ φιλοξενία..
Κάποια στιγμή πρέπει να μπει τέλος στη δικτατορία της αμάθειας, της απαιδευσιας, της αλαζονείας.. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει η εκκαθάριση στις ιδέες, στα πιστεύω, στις αξίες.. Γιατί πλέον κυριαρχεί η παρανόηση κ ο παραλογισμός.

1 σχόλιο

  1. Όλες αυτές οι δράσεις στοχεύουν στην διάλυση των κοινωνιών μέσω της εξαλείψεως της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αφού απ' αυτήν δημιουργείται η αίσθησις της αιδούς και του αλληλοσεβασμού στοιχεία που συντελούν στην συνοχή,εκεί στοχεύουν και τ' επιβληθέντα οικονομικά μέτρα με τ' οποία σχηματίζουν στρατιές ανέργων κι αστέγων και πάρα πολλών αυτόχειρων με δε την συναίνεση της μετονομασίας του κράτους των Σκοπίων μ' αυτό της Μακεδονίας αποσκοπούν στο να ξεκινήσει η χωρίς γυρισμό καταστροφή της πατρίδος κι αφανισμού του λαού.με την αυξανόμενη παράνομη είσοδο αλλοδαπών προγραμματίζουν τον εποικισμό των ιερών εδαφών μας και τόπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση