GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά

Παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποίησαν συνταξιοδοτικές οργανώσεις για να μην επιτρέψουν, όπως διαδήλωσαν, να εφαρμοστο...

Παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποίησαν συνταξιοδοτικές οργανώσεις για να μην επιτρέψουν, όπως διαδήλωσαν, να εφαρμοστούν «οι καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές συντάξεις του νόμου 4387/16».
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, «διαμαρτυρόμαστε γιατί τις συντάξεις μας, τις πληρώναμε μία ζωή με τη δουλειά μας και σιγά σιγά τις μετατρέπουν σε προνοιακά επιδόματα».
Οι συνταξιούχοι ζητούν να μην γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων και καμία περαιτέρω μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Επίσης, λένε «όχι» στη μείωση του αφορολόγητου, «όχι» στην περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ και να τους επιστραφεί ότι τους έχει «αφαιρεθεί» από όλο το αντιασφαλιστικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
Οι συνταξιούχοι κάνουν λόγο για καταστρεπτικά μέτρα της 4ης αξιολόγησης και απευθύνουν κάλεσμα να μην υπάρχει φόβος και αδιαφορία και ζητούν γενικευμένο αποφασιστικό αγώνα.
Μετά τις ομιλίες των επικεφαλής των συνταξιοδοτικών οργανώσεων ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, όπου και παρέδωσαν υπόμνημα σε όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση