GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Ζαχαριάδη - Γεωργιάδη για Σκοπιανό, χρέος και αποδοκιμασίες υπουργών στον RealFm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής της ΚΟ ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Όσον αφορά τη ρύθμιση του χρέους εύχομαι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Προφανώς, εφόσον το ΔΝΤ δεν συμφώνησε, δεν θεώρησε επαρκή τη ρύθμιση για τη δικά του μέτρα και σταθμά" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης ανταπάντησε ότι "όλοι οι πολιτικοί αναλυτές και οίκοι αξιολόγησης προεξοφλούν θετικά τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας και των χρεών. Είναι δύσκολα τα τελευταία μέτρα της διαπραγμάτευσης και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον υπουργό Οικονομικών και στον Πρωθυπουργό ότι αυτό που συμφωνήθηκε πριν από έναν χρόνο στο Eurogroup θα γίνει ότι χρειάζεται για να εφαρμοστεί. Έχουμε μια κρίσιμη μάχη".

"Για λόγους αρχής είμαι κατά των προπηλακισμών των πολιτικών ή άλλων προσώπων. Είναι πάγια θέση μου. Μου αρέσει ο κόσμος να αντιδρά με τα συλλαλητήρια, με πορείες, πολιτικά, με επιχειρήματα, στην κάλπη" ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, και ερωτηθείς για τις δηλώσεις Κοντονή σχετικά με τα επεισόδια είπε ότι "πρόκειται περί τεράστιας συκοφαντίας. Η ΝΔ και τα στελέχη της ούτε συμμετέχουν ούτε το κόμμα ενθαρρύνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχω ανεβάσει ένα βίντεο από ομιλία του κ. Τσίπρα, ο οποίος την εποχή των αγανακτισμένων όχι μόνο δικαιολογούσε τους προπηλακισμούς κατά των πολιτικών προσώπων, αλλά τους υιοθετούσε πλήρως".

"Εμείς είμαστε πατριώτες και το έχουμε αποδείξει πολλές φορέ στη διαδρομή μας το κόμμα μας και η παράταξή μας ότι αγαπάμε την Ελλάδα. Αυτά τα περί πατριδοκαπηλείας και περί εθνικής μειοδοσίας τα έλεγε πάντα η άλλη παράταξη που ήταν εκτός του δημοκρατικού τόξου" είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση