GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σγουρίδης: Η ΚΟ των ΑΝΕΛ είναι πλέον μπετόν αρμέ

"Νομίζω ότι η ΚΟ των ΑΝΕΛ είναι πλέον μπετόν αρμέ", είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8...

"Νομίζω ότι η ΚΟ των ΑΝΕΛ είναι πλέον μπετόν αρμέ", είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Θεωρώ ότι η αποχώρηση, η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη για εμένα είναι έκπληξη. Στην επιστολή του, ουσιαστικά ξεδιπλώνει τη στρατηγική των ΑΝΕΛ. Στο γιατί ψηφίσαμε κατά της πρότασης δυσπιστίας, γιατί ζητάμε τους 180, και στο τέλος γράφει για αυτόν τον λόγο είμαι ανεξάρτητος. Δηλαδή, επιχειρηματολογεί με την επιχειρηματολογία των ΑΝΕΛ και ανεξαρτητοποιείται" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σγουρίδης και πρόσθεσε:
"Πιστεύω ότι το ήθος του Γιώργου Λαζαρίδη και το ότι είναι ένας άνθρωπος της εκκλησίας θα τον οδηγήσει στο τέλος να παραδώσει την έδρα. Αυτό το οποίο ζητάμε εμείς είναι να παραδώσει την έδρα... Υπήρξε συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο, παρουσία και δύο υπουργών. Ήταν η κ. Κουντουρά και η κ. Κόλλια... Η ΚΟ των ΑΝΕΛ είναι μπετόν αρμέ. Είναι πολύ δύσκολο πια να γίνουν 151 ή 149, γιατί αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη".
Σχετικά με την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη ο κ. Σγουρίδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "εμείς ως ΑΝΕΛ καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται. Εάν επιτρέψουμε στη Δημοκρατία μας να είναι αλά καρτ, δεν θα είναι Δημοκρατία. Θα πρέπει ο καθένας να έχει την άποψη του, να την εκφράζει και στο τέλος θα πρέπει να επικρατεί η πλειοψηφία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρούμε ότι είτε είναι ο Ρουβίκωνας, είτε είναι ακροδεξιές ομάδες το ίδιο κακό δημιουργούν στη Δημοκρατία" και σημείωσε:
"Για την ανατροπή της κυβέρνησης θεωρώ ότι υπάρχει σχέδιο... Η πολιτική που ασκεί η ΝΔ πυροδοτεί πράξεις βίας, όχι ότι υποκινεί πράξεις βίας".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση