GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΟΜΕ - ΟΤΕ για την εμπλοκή στην έκδοση συντάξεων

Στην εμπλοκή για την έκδοση συντάξεων 1.500 πρώην εργαζομένων του ΟΤΕ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΟΜΕ - ΟΤΕ κ. Βασίλης Λάμπ...

Στην εμπλοκή για την έκδοση συντάξεων 1.500 πρώην εργαζομένων του ΟΤΕ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΟΜΕ - ΟΤΕ κ. Βασίλης Λάμπρου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Είναι για συναδέλφους που συνταξιοδοτούνται μετά το 2016, μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, και ο ΟΤΕ έχει αποστείλει τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις στον ΕΦΚΑ. Όμως ο ΕΦΚΑ αντί να στείλει αυτές τις δηλώσεις στο παράρτημα του ΕΦΚΑ του πρώην ΤΑΠ ΟΤΕ, τις στέλνει στο ΕΦΚΑ στο Μαρούσι που εκεί είναι τέσσερις υπάλληλοι", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρου και πρόσθεσε:
"Αυτές οι ΑΠΔ αφορούν τις συντάξεις για 1.500 πρώην συναδέλφους στον ΟΤΕ. Για κάθε έναν για να βγάλει ένας υπάλληλος χρειάζεται να κάνει 100 χτυπήματα στο πληροφοριακό σύστημα. Ο ίδιος ο υπάλληλος λέει μακάρι να μπορέσω να βγάλω έναν την ημέρα... Έχουμε έρθει σε μία επαφή και με τον ΕΦΚΑ και με τη διοίκηση του ΟΤΕ".
"Αν παραμείνει το καθεστώς όπως έχει, θα κάνουν πάνω από πέντε και έξι χρόνια να πάρουν συντάξεις... Με την ενοποίηση του ΕΦΚΑ, ο ΟΤΕ ότι ΑΠΔ είχε την έστελνε στο πρώην ΤΑΠ - ΟΤΕ. Από εδώ και πέρα με το ΕΦΚΑ πλέον τις ΑΠΔ οφείλει ως εταιρεία -γιατί η έδρα της είναι στο Μαρούσι-να τις στέλνει στο ΕΦΚΑ στο Μαρούσι. Αυτό ήταν το λάθος που έγινε για αυτούς τους συναδέλφους" σημείωσε ο κ. Λάμπρου και ανέφερε:
"Το πρόβλημα δεν φαίνεται να ξεπερνιέται αυτή τη στιγμή. Εμείς είμαστε σε αναμονή να κάνουμε μία συνάντηση και με την πλευρά της διοίκησης, να την πείσουμε να κάνει ότι είναι δυνατόν να βοηθήσει και να εξυπηρετήσουμε και τους πρώην εργαζόμενους να πάρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη σύνταξη τους".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση