GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Ερντογάν

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ στις 14:00 το μεσημέρι επρόκειτο να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ...

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ στις 14:00 το μεσημέρι επρόκειτο να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.
Εντωμεταξύ την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές εξέφρασαν προς τον Έλληνα πρωθυπουργό ηγέτες της ΕΕ και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και του γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους για προσφορά βοήθειας προς την Ελλάδα.
Ειδικότερα, διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχαν μέχρι στιγμής εκτός από τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό για τις καταστροφικές πυρκαγιές και γνωστοποιώντας στον πρωθυπουργό την πρόθεσή τους για προσφορά βοήθειας προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση