GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστική περιγραφή: Πως έσωσα τον 7χρονο γιο μου, την κουνιάδα μου και το νεογέννητο μωρό της - ΒΙΝΤΕΟ

"Με πήρε η κουνιάδα μου, η οποία παραθέριζε στο Μάτι με τον νεογέννητο μωρό της και τον 7χρονο γιο μου, μου είπε ότι υπάρχει ...

"Με πήρε η κουνιάδα μου, η οποία παραθέριζε στο Μάτι με τον νεογέννητο μωρό της και τον 7χρονο γιο μου, μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι καίγονται" δήλωσε ο γυναικολόγος, Γιάννης Καλογήρου, που διέσωσε τον γιό του, την κουνιάδα του και το νεογέννητο μωρό της, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Επειδή υπήρχε στα 300 μέτρα ένα ξενοδοχείο, πήγαν εκεί, όταν μπήκαν μέσα μου είπαν ότι πνίγονται, ότι θα πεθάνουν και έφυγα με τον μπατζανάκη μου από τις δουλειές μας και φτάσαμε στη Ραφήνα. Δεν μας άφηναν να περάσουμε. Καιγόταν το σύμπαν. Του είπα θα πεθάνουν και έτσι πήραμε τον κάτω δρόμο, αν και μας έλεγαν ότι θα καούμε" ανέφερε.

"Με ένα μικρό αμαξάκι φτάσαμε από τον περιφερειακό της Ραφήνας, καίγονταν δέντρα, αμάξια, σπίτια δίπλα μας, με κίνδυνο να πάρουν φωτιά τα λάστιχά μας, φτάσαμε μέχρι το ξενοδοχείο. Ευτυχώς ο ξενοδόχος έριχνε με ένα λάστιχο νερό στο δρόμο, τον παρακάλεσα να ρίξει στα λάστιχα για να μην καούν" συμπλήρωσε.

"Τους πήραμε στο αυτοκίνητο, καίγονταν όλα, και καταφέραμε και τους σώσαμε. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια, όταν καίγεται το σύμπαν το καταλαβαίνω, αλλά υπήρχαν εγκλωβισμένοι, που καίγονται, όπως εγώ ο ιδιώτης κατάφερα και πέρασα για να σώσω τους ανθρώπους, έπρεπε η πυροσβεστική να ανοίξει το δρόμο και να φτάσει εκεί, απλά έκλεισε το δρόμο και είπε δεν περνάτε θα καείτε. Όταν πας να κάνεις αυτοθυσία, κάνεις αυτοθυσία" τόνισε.

"Έκαναν ότι μπορούσαν οι πυροσβέστες αλλά δεν υπήρχε συντονισμός. Συντονισμός μηδέν σε αυτή τη χώρα. Τραγικές καταστάσεις. Αν είσαι πατέρας, δεν υπάρχει εμπόδιο. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, θα πήγαινα και με τα πόδια για να τους σώσω. Αν είχα μεγαλύτερο αυτοκίνητο, θα έσωζα κι άλλους" είπε ο κ. Καλογήρου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση