GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο λαϊκιστής, εθνικιστής López Obrador είναι ο νέος πρόεδρος του Μεξικού...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « O López Obrador θα είναι το πιο ηθικό πρόσωπο στο Μεξικό όταν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«O López Obrador θα είναι το πιο ηθικό πρόσωπο στο Μεξικό όταν...
καταρρεύσει το σύστημα και, μαζί του η αυτοκρατορία...
Είναι τιμή μου να μοιραστώ τις απόψεις του Manuel López Obrador και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πολύ νωρίτερα απ' ό,τι φαντάζεται θ' αλλάξουν όλα στο Μεξικό».
Fidel Castro, El gigante de las siete leguas (Parte 1) και El gigante de las Siete Leguas (Parte 2) [Οι μπότες των επτά λεύγων. Μέρος 1 - 2, 11, 12 Αυγούστου 2010]
Ο Φιδέλ πάντα οραματιστής!

Μετά από οκτώ χρόνια το "όραμα" του Φιδέλ έγινε πραγματικότητα: ο γνωστός στο λαό του Μεξικού ως "Amlo", ο αριστερός López Obrador είναι πρόεδρος με 53%.

Τα διεθνή ΜΜΕ (παραπληροφόρησης) μας ενημέρωσαν: "Ο λαϊκιστής, εθνικιστής Andrés Manuel López Obrador είναι ο νέος πρόεδρος του Μεξικού..." [Il candidato del movimento populista e nazionalista Morena ottiene una larga vittoria: secondo il “conteggio rapido” dell'Istituto elettorale, ha il 53% dei voti].
Έτσι δεν είναι πλέον απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε για ακόμη μια φορά τι σημαίνει "λαϊκισμός" και "εθνικισμός" για το υπερεθνικό κεφάλαιο και κυρίως για το νέο του όπλο, την κοσμοπολίτικη "αριστερά" των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", των "ανοικτών συνόρων", των ΛΟΑΔ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς) και πάει λέγοντας.
Μια ακόμη ήττα για τους υπαλλήλους των Ρότσιλντ, όπως ο Μακρόν που με περίσσιο θράσος κάνει εκκλήσεις «να καταπολεμηθεί ο λαϊκισμός κι ο εθνικοκυριαρχισμός που διαδίδεται σαν τη "λέπρα"», που σημειώναμε χθες: 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας...
Μια ακόμη χώρα της Λατινικής Αμερικής κοντά στην Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τη Βολιβία, τη δοκιμαζόμενη Νικαράγουα (Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" πήρε το όπλο της και για τη Νικαράγουα!).

Γιατί είναι "εθνικιστής" και "λαϊκιστής" ο López Obrador;
Απλά πράγματα!
Όλες αυτές οι "κατηγορίες" επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη, όταν συγκινημένος είπε:
«Πρώτη η Πατρίδα»... σαφής "εθνικισμός"!
«Πρώτα οι φτωχοί»... σαφής "λαϊκισμός"!
«Καμία αύξηση φόρων, ούτε αυξήσεις στα καύσιμα... Διάλογος... Θα ακούσουμε τους πάντες, αλλά προτεραιότητα στους τελευταίους και τους ξεχασμένους...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση